De vrienden van Paul

Paul voor siteVandaag, 12 augustus, is het 10 jaar geleden dat onze zoon Paul is gestorven. Het directe  gevolg van deze zeer tragische gebeurtenis is het ontstaan van het Looking-Forward schoolgeldproject. “There is more room in a broken heart”.

De vrienden van Paul hebben nu toegezegd ons project in Vietnam te gaan steunen door samen een leerling-in-nood te gaan helpen aan een betere toekomst. Bedankt Harm, Sander, Inge, Michiel, Leo, Jenny, Mirthe, Sanne, Steffi, Ruben, Patrick, Ron, Ron, Richard en hun partners.

Van 22 augustus t/m. 13 september zijn wij weer bij “onze” leerlingen in Nha Trang en Dien Khanh. Het zal niet moeilijk zijn een extra leerling(e) te vinden voor ondersteuning door de vrienden van Paul.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Één reactie op De vrienden van Paul

  1. Corrie Dankers schreef:

    Wat lief van de vrienden. Paul, een bijzondere vriend verloren 10 jaar terug. Ze gaven toen aan hem nooit te vergeten.Samen het verdriet, de lach niet vergetend , gedragen en mee nemen in hun verdere leven en nu op zo’n bijzondere wijze jullie initiatief gaan steunen.Prachtig toch..
    Ad en Corrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *