Nieuwsbrief 16 komt vandaag uit

x-46-3-minh-man2016-12-8: Vandaag gaat de 16e Nieuwsbrief de deur uit. In deze nieuwsbrief weer veel actuele informatie over ons schoolgeldproject in Vietnam. We vertellen de bijzondere gebeurtenis over onze nieuwe leerling Minh Man.

De brief begint met het refrein van een liedje van Thé Lau/ The Scene: “Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen”. Educatie is meer dan alleen leren schrijven en rekenen. We moeten onze kinderen ook leren om goed met elkaar om te gaan en zorg te dragen voor een leefbare, mooie wereld.

Volgende week, nadat eerst alle sponsors en vrienden van Looking-Forward de nieuwsbrief hebben gekregen, komt deze nieuwsbrief (Ned. + Eng.) op deze website.

2016-12-8: Today the 16th L-F newsletter has been released . In this newsletter a lot of up to date information about our school project in Viet Nam. We tell the special event about our new pupil Minh Man. Next week, after all the sponsors and friends of Looking-Forward have received the newsletter, this newsletter is on this website, (also in English).

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *