De foto’s de deur uit en de website is bijgewerkt

2017-9-17 (143)24 oktober 2017: Vandaag zijn de laatste foto’s van ons bezoek in september jl. opgestuurd naar  de laatste persoonlijke supporters van een leerling. De sponsors zijn nu voorzien van alle foto’s die betrekking hebben op “hun” kind. Als er iemand  is die er niet in is geslaagd de foto’s te downloaden, horen wij dat graag; we sturen ze dan nog een keer op.

Ook de L-F-website is sinds gisteren weer helemaal actueel. Alle 83 leerlingen in ons project (van schooljaar 2017-2018) staan met naam en portretfoto gerangschikt naar school en klas. Achter de naam staan de initialen van de persoonlijke supporter(s) of “Looking-Forward” als de leerling nog beschikbaar is voor persoonlijk support.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *