Nieuwsbrief 18 informeert de sponsors

2017-12-11: Nieuwsbrief 18 is geschreven en bezorgd bij de sponsors van ons schoolgeldproject in Vietnam. De nieuwsbrief informeert de betrokkenen vooral 2017-12-11 Damrey help (10)met betrekking tot de geleden schade door tyfoon Damrey op 4 november. We zijn in staat geweest 37 families een beetje noodhulp te geven. Verschillende supporters van een leerling hebben een extra donatie gedaan om de schade te vergoeden; heel veel dank hiervoor!

Het schoolgeldproject heeft er niet onder geleden; dat loopt goed! Vorige week nog heeft zich een nieuwe sponsor aangemeld die van 3 leerlingen de persoonlijke supporter wil worden. De Nieuwsbrief is op deze website geplaatst op tabblad “Nieuwsbrief”.

Newsletter 18 is also placed at the tab “English”.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *