Bijna 1700 foto’s gemaakt tijdens ons bezoek

We zijn al weer enkele weken terug van onze vermoeiende, maar geweldige reis naar “onze” leerlingen in Vietnam. Daar, aan de andere kant van de wereld, is alles zo mooi, zo anders, zo bijzonder. Alles moet op de foto; de leerlingen, de officiële openingsceremImagewensonie van het nieuwe schooljaar, het eten, de bloemen, de dieren, de rijstvelden en nog veel, veel meer. Bijna 1700 foto’s hebben we gemaakt!

Nu zijn we druk met het versturen van alle foto’s van een bepaalde leerling(e) naar zijn/haar persoonlijke supporter in Nederland. Bijna alle L-F-leerlingen hebben een eenvoudig bedankkaartje geschreven aan hun ondersteuner. Wij willen dat graag, want dan weten de leerlingen dat niet een anonieme pot met Westers geld hun schoolopleiding betaalt, maar “gewoon” andere mama’s en papa’s die moeten werken voor hun inkomen en wat geld reserveren voor een leerling-in-nood.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *